"De plantaardige toevoeging voor jouw bedrijf!"

Ready to heat

Steeds vaker vragen gasten naar een vegan gerecht. Het aanbod in de horeca is nog niet altijd op het niveau dat de vegan gasten graag willen zien. Vegan Masters kan eenvoudig voorzien in deze behoefte. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een eetcafé dat graag een lekkere sappige burger op het menu wil hebben. Vegan Masters kan voorzien in een uniek product. Wij leveren diverse kwalitatief hoogwaardige gerechten die je met 2 min handeling en 12 min bereidingstijd, zonder tussenkomst van een chef, op tafel kunt krijgen.

Producten

Spianata Pulled Mushroom

Een Spianata met avocado-spread, spinazie, oesterzwammen, rode ui, tomatillo en vegan mozzarella van onze Cheese Master Brad.

Spianata Pesto-Veggies

Een Spianata met vegan pesto, spinazie, paprika, aubergine en vegan feta van onze Cheese Master Brad.

Spianata Kimchi-No-Cheese

Een Spianata met kimchi, romaine sla, en vegan mozzarella van onze Cheese Master Brad.

Ren-Dang Tasty

Deze verdraaid lekkere rendang is een Indonesisch stoofpotje. Hij is gemaakt van jonge jackfruit gesmoord in speciale kruiden en kokosmelk met als groente de welbekende sajur, aangevuld met seroendeng en tempeh. De zeer voedzame zwarte rijst maakt dit gerecht helemaal af.

Green Dream

Een romige groene curry met spinazie, linzen en verfrissend limoenblad.

Pink Heart

Een roze curry met garam masala, de zoete smaak en kleur van bieten en kikkererwten voor extra eiwitten.

De Nada Panada

Zes heerlijke Surinaamse party bites met pompoen en kouseband. Al onze plant-based party bites worden ambachtelijk met de hand gemaakt in kleine batches.

Green Drizzle

Zes heerlijke Italiaanse party bites met zongedroogde tomaat en pesto. Al onze plant-based party bites worden ambachtelijk met de handgemaakt in kleine batches.

Bite my Reng-a-dang

Zes heerlijke Indonesische party bites met jackfruit en kokos. Al onze plant-based party bites worden ambachtelijk met de handgemaakt in kleine batches.

Party Bites Mix

Proef al onze heerlijke Party Bites! In dit doosje krijg je 2 Bites van alle drie de verschillende smaken.

Don’t Be Chicken Burger Kit

Een vegan kipburger op basis van tarwe-eiwitten en erwten op een paprikabroodje met kimchi-kraut. Met avocado-aioli saus en inclusief oosterse rodekool salade met hoisin dressing.

No-Way Burger Kit

Een stoere burger op basis van tarwe en soja, op een broodje met rode biet. Met jalapeño saus, gekarameliseerde uien en augurk.

Dutch Weed Burger Kit

De Dutch Weed Burger is rijk van smaak door de hartige umami-flavour van verse zeewier-flakes in de patty en de romige saus.

Tropical Jack

Een tropische pizza met een basis van havermascarpone. Jackfruit, mango barbecue saus, rode ui en romaine sla.

Sho-Karma

Een traditionele bodem rijk voorzien van paprikasaus, overheerlijke karma shoarma, mozzarisella, rode ui, romainesla en een knoflooksaus die perfect in balans is met de andere ingrediënten.

Forever Green

Een verrassende combinatie van gegrilde groenten op een basilicumbodem met pesto, Italian white, courgette en cherrytomaatjes.