"De plantaardige toevoeging voor jouw bedrijf!"

Spianata’s

Een Spianata heeft hetzelfde deeg als een pizzabodem, maar wordt langzaam op lage temperatuur gebakken. Vervolgens wordt er olijfolie en zeezout toegevoegd. De olie trekt in het deeg, waardoor het lekker crispy wordt. De Spianata is erg veelzijdig! Als geheel is het een prima maaltijdvervanger, en als je hem door de helft deelt is het ook heerlijk als warme lunch, die je eventueel met iemand kan delen. Een hele belegde spianata weegt zo’n 450 gram.

Spianata Pulled Mushroom

Een Spianata met avocado-spread, spinazie, oesterzwammen, rode ui, tomatillo en vegan mozzarella van onze Cheese Master Brad.

Spianata Pesto-Veggies

Een Spianata met vegan pesto, spinazie, paprika, aubergine en vegan feta van onze Cheese Master Brad.

Spianata Kimchi-No-Cheese

Een Spianata met kimchi, romaine sla, en vegan mozzarella van onze Cheese Master Brad.