"De plantaardige toevoeging voor jouw bedrijf!"

Over Ons

Graag stellen wij de drie drijvende krachten achter Vegan Masters aan u voor.


Danny

Ik ben al meer dan 30 jaar actief in de pizza industrie. Ongeveer 10 jaar geleden besloot ik vegetariër te worden en in 2018, na de documentaire Cowspiracy bekeken te hebben, was het voor mij een no-brainer om veganist te worden. Maar ik wilde het hier niet bij laten. Dit zette mij aan het denken “Wat kan ik nog meer doen?”.

Gedreven door de milieuveranderingen en mijn bezorgdheid over het welzijn van de dieren, heb ik mijzelf en de mensen om mij heen uitgedaagd om de lekkerste en gemakkelijkste veganistische gerechten mogelijk te maken. Dit was de start van het Vegan Masters concept. Ik heb verschillende vegan chefs uitgedaagd om de beste veganistische gerechten te maken en vervolgens onze masters te worden. Dit heeft geleid tot niet alleen vegan pizza’s, maar tot meer dan 30 gerechten en producten die het veganistische dieet makkelijker maken.Dino

Als foodie trendwatcher en conceptdenker begeef ik me door heel Nederland om op zoek te gaan naar de nieuwste trends en mogelijkheden voor vegan oplossingen, waarbij het de kunst en kracht is om goed te zien welke behoefte de horecaondernemers, foodservices en consumenten hebben. Dit met als doel om alle partijen met elkaar te kunnen verbinden.

Met deze juiste verbindingen worden horecabedrijven,  foodservices en consumenten getriggerd om vanuit natuurlijke interesses een vegan keuze te maken, zonder dat dit een opgelegd gevoel geeft. 

Wanneer de gerechten er lekker en aantrekkelijk uitzien en als dit duurzaam verwerkt is, dan voelt het voor iedereen als een logische en prettige keuze om wat vaker een vegan oplossing te kiezen. Naast deze trend zien we steeds vaker al standaard de vraag  van consumenten naar vegan gerechten. Daar willen horecaondernemer of foodservice uiteraard ook op inspelen. 

Met onze werkwijze kunnen we onze Vegan Masters en Dark Kitchens overal toepasbaar maken. Durf jij de uitdaging met ons aan te gaan?


Kirsten

Mijn stiefkinderen en ik zijn flexitariërs. Deze levensstijl en het bijbehorende dieet daagt ons elke dag uit. Voor een veganist of een flexitariër is het niet gemakkelijk om een snelle snack of maaltijd te vinden. Dit is de reden dat ik en Danny zijn begonnen met research, wat uiteindelijk heeft geleid tot onze missie om veganistische convenience-maaltijden te creëren met een uniek distributienetwerk en concept.

Ons doel was om een compleet assortiment samen te stellen van hoge kwaliteit convenience-maaltijden die geliefd en gegeten worden door zowel vegans als non-vegans. We geloven er heilig in dat mensen die de keuze maken om veganistisch te eten beloond zouden moeten worden.


Willem

Als Formule Manager ben ik verantwoordelijk voor ons Dark Kitchen concept. Het Dark Kitchen concept richt zich op bezorging van onze gerechten binnen 45 minuten. Onze Masters ontwikkelen de lekkerste gerechten en ik zorg er dankzij deze vorm van verkoop voor dat de gerechten daar komen waar jij bent, op het moment dat het jou uitkomt. Zo zorgen we er samen voor dat de plant-based optie aantrekkelijk en bereikbaar is voor een zo groot mogelijk publiek. Dit is ook waar ik mijn motivatie vandaan haal: plant-based aantrekkelijk en bereikbaar maken, om zo te zorgen voor een positieve impact op de planeet.