"De plantaardige toevoeging voor jouw bedrijf!"

Wraps & Sandwiches

Wrap en Sandwich Master Gaia heeft tijdens haar vele wereldreizen genoeg inspiratie opgedaan. Daaruit zijn deze heerlijke wraps en sandwiches voortgekomen. Je hoeft aan deze gerechten niets meer te doen. Je kunt ze direct uitserveren!

Ghanoush Wrap

(4x 30cm): Een doos met 4 Ghanoush Wraps van 30cm lang. Je snijdt de wrap simpelweg in twee en serveert elk deel afzonderlijk aan je klanten. De Ghanoush Wrap is een door de Marokkaanse keuken geïnspireerde bieten-wrap met baba ghanoush, spinazie, geroosterde kikkererwten en gegrilde paprika en courgette.

Rainbow Wrap

(4x 30cm): Een doos met 4 Rainbow Wraps van 30cm lang. Je snijdt de wrap simpelweg in twee en serveert elk deel afzonderlijk aan je klanten. De Rainbow Wrap is een kleurrijke avocado-wrap met bietenhummus, ingelegde rode ui, wortel, avocado, rode kool, spinazie en pinda’s.

Eggcellent Crunch

De klassieke bacon egg hebben wij omgetoverd tot een heerlijke plantaardige variant om je vingers bij af te likken. Met tofu, verse bieslook en crunchy vegon.

Healthy Bastard

Een sandwich waar je blij van wordt. Met spicy tofu, avocado, ingelegde rode ui, tomaat, spinazie en tijm mayonaise.

Rainbow Wrap

Een kleurrijke avocado wrap met bieten hummus, ingelegde rode ui, wortel, avocado, rode kool, spinazie en pinda’s.

Ghanoush Wrap

Door de Marokkaanse keuken geïnspireerde bieten wrap met baba ghanoush, spinazie, geroosterde kikkererwten, gegrilde paprika en courgette.